Cuvant inainte

Am creat acest site din dorinta de a usura munca tuturor acelora care, din nefericire, sunt pusi in situatia neplacuta de a se confrunta cu aceasta boala. Si eu am fost unul dintre ei si tin sa va povestesc pas cu pas tot ce am trait in perioada respectiva, apusa nu de mult timp.

Voi incerca sa imi amintesc cat mai in detaliu fiecare pas pe care l-am urmat, nu trebuie sa faceti ceea ce am facut eu, iar subiectele pe care le voi aborda sunt urmatoarele: cum mi-am dat seama, ce am simtit, cum am gandit, cum am actionat, la ce spitale am fost, unde m-am tratat, cum m-am tratat, cum a evoluat intreaga operatiune, cum ma simt acum si ce planuri am in continuare .

Povestea este 100% reala, insa nu se va putea compara niciodata cu povestile dvs, fiecare are o poveste unica presarata cu diverse evenimente pe parcursul intregului episod al vietii noastre intitulat „Cancerul de colon”.

Sper ca toate aceste informatii sa va ajute sa treceti cat mai repede peste toate hopurile pe care le veti intalni in drumul dvs catre vindecare.

One Comment

Leave a Reply

Lasă un răspuns