Alimentația pentru prevenirea și combaterea cancerului – Dietele și meniurile unui supraviețuitor

Mulți dintre voi m-ați intrebat ce am mâncat eu atunci când am aflat că mă confrunt cu această maladie feroce: cancerul de colon. Așadar, am hotărât să scriu: „Alimentația pentru prevenirea și combaterea cancerului – Dietele și meniurile unui supraviețuitor” în ideea că toate regimurile și dietele pe care eu, alături de alți supreviețuitori, le-am urmat, să ajungă și la voi și împreună să reușim să învingem această boală perfidă.

Știm cu toții cât de greu este să reușim să învingem cancerul, ce luptă acerbă trebuie să ducem ca să ieșim învingători, dar știm în același timp că nu este nimic imposibil, așa cum eu am reușit, fiecare dintre noi poate câștiga lupta.

Astfel, în această carte puteți găsi meniurile și dietele pe care eu le-am urmat, testate pe mine și nu numai. Toate informațiile din această carte sunt foarte prețioase, strânse pe parcursul a peste 5 ani și cel mai important este faptul că sunt adunate și organizate (în aceeași carte) așa cum eu mi-aș fi dorit să le găsesc în momentul în care am aflat cumplitul diagnostic.

Lucrarea de față propune o abordare la cel mai înalt nivel în ceea ce privește ALIMENTAȚIA atât din punctul de vedere al prevenției, cât și după ce ne-am pomenit de nicăieri cu boala.

Persoanal am ales să urmez o serie de diete draconice, însă nimic bun nu vine ușor și pot spune că a meritat fiecare compromis alimentar. Poate că erau zile când mă săturasem să mănânc numai legume sau să beau suc de iarbă de grâu, însă avem un scop de la care nu trebuia să mă abat nici măcar cu o virgulă daca voiam să îl îndeplinesc cu succes. Până la urmă care este cel mai de preț lucru al existenței noastre dacă nu viața ? Și asta o spune un tânăr care s-a lovit de această boală la vârsta de 30 de ani.

Deoarece în țara noastră nu este foarte bine dezvoltată această ramură a nutriției oncologice sau mai simplu spus: ce ar trebui să mâncăm și ce nu când ne confruntăm cu această boală, m-am hotărât să vă ofer și vouă, în detaliu, dietele și meniurile pe care eu le-am urmat.

Meniurile și dietele prezentate în carte sunt 90% vegetariene și 10% conțin și carne (pește).

Pentru moment cartea poate fi achiziționată doar în format electronic și nu există încă o ediție tipărită.

Vă las aici toate siteurile de unde poate fi cumparată cartea:

https://www.kobo.com/ww/ro/ebook/alimentatia-pentru-prevenirea-si-vindecarea-cancerului-dietele-si-meniurile-unui-supravietuitor

https://www.thalia.de/shop/home/artikeldetails/ID151619303.html

https://www.bol.de/shop/home/artikeldetails/ID151619303.html

Cartea mai poate fi cumpărată și de pe Apple Books introducând titlul cărții când doriți să o căutați.

SĂNATATE MAXIMĂ !!!