Sucul de iarbă de grâu – miracolul naturii în lupta cu cancerul

Mulţi dintre noi vor să afle dacă în lupta cu cancerul exista remedii minune care să ne ajute să învingem boala cât mai repede. Pentru mine personal, unul dintre acestea este fără dubiu sucul de iarbă de grâu.

Am consumat acest elixir al vindecării timp de 7-8 luni, în fiecare dimineaţă, aproximativ 100 ml. Se recomandă să nu depăşim această cantitate deoarece poate să Creators Choice devină iritant. Îl beam de fiecare dată pe stomacul gol şi în stare pură, adică nu îl combinam cu niciun alt suc sau alt ingredient visit Chronic Paradise.

Sucul de iarbă de grâu are câteva particularităţi foarte interesante şi este foarte important să putem scoate 100% din efectele lui miraculoase. Aşadar, iarba trebuie stoarsă la rece, cu ajutorul unei maşini speciale care seamănă cu cea de tocat carne (costă aproximativ 180 lei – o puteţi observa în poza de la începutul articolului ) pentru că dacă folosim un storcător electric aceasta îşi va pierde din proprietăţi.

O altă particularitate interesantă a ierbii de grâu este aceea că 100 ml de iarbă solidă aduce în urma stoarcerii aproximativ 90-100 ml de suc de iarbă de grâu ceea ce nu putem spune si despre alte fructe sau legume care după ce le stoarcem ne alegem cu 50%-70% suc din cantitatea pe care am băgat-o la storcător.

Sucul de iarbă de grâu trebuie consumat la maxim 15 minute după ce l-am stors întrucât după acest interval începe să îşi piardă din proprietăţi, iar ţelul nostru este să profitam la maximum de efectele acestuia asupra organismului. Există varianta să îl achiziţionăm şi de la plafar sub formă de pulbere pe care să o amestecăm cu apă, dar efectele lui scad drastic, la aproximativ 50% şi nici gustul nu e tocmai placut, cel puţin aşa e la mine.

De menţionat că un kilogram de grâu verde are un preţ aproximativ de 60 de lei şi ne ajunge cam 10 zile. Există persoane de la care îl putem cumpăra sau îl putem creşte chiar noi în casă însă mie mi se pare un pic cam complicat. Am încercat o dată să cultiv în curte, dar a ieşit un pic ciudat, cu un gust mai amar decât cel cu care eram eu obişnuit. În mod normal este dulceag şi are miros de iarbă umedă.

De ce tot laud acest suc ? Păi e foarte simplu: în timpul şedinţelor de chimioterapie sucul de grâu mă ajuta să îmi menţin pe linia de plutire toate valorile din sânge astfel încât să pot continua curele după schema prestabilită (o dată la două săptămâni). Aşadar, în cele 13 zile de pauză dintre şedinţe beam acest suc zilnic şi hemoglobina era readusă la o valoare decentă ştiind că citostaticele fac ravagii la toate capitolele (piele, păr, unghii, sânge). Ştim cu toţii că tratamentele cu citostatice ”nu prea ştiu carte” şi mătură tot în calea lor atât celulele bolnave cât şi pe cele sănătoase concentr8.

Sucul de iarbă de grâu conţine 70% clorofilă, iar molecula acesteia este aproape identică cu cea a globulelor roşii prezente în corpul uman.

Clorofila este primul produs al luminii şi conţine mai multă energie solară decât orice alt component din natură.

Clorofila stă la baza vieţii tuturor plantelor, are un puternic efect antibacterian şi poate fi folosită atât pentru uz intern cât şi pentru uz extern. Aceasta se găseşte întru-un număr de plante destul de mare, însă cea extrasă din iarba de grâu conţine peste 100 de elemente de care corpul uman are mare nevoie.

Beneficiile sucului de iarbă de grâu:

 • alcalinizează organismul şi contribuie la stoparea dezvoltării bacteriilor,
 • are un puternic efect de detoxifiere asupra ficatul care în timpul curelor cu citostatice este pus la grea încercare,
 • conţine vitaminele: A, B, C şi E,
 • dintr-un total de 102 minerale pe care le putem găsi în pământ, 92 dintre ele se regasesc şi în iarba de grâu,
 • are efecte miraculoase în diferite afecţiuni ale sângelui,
 • puternic efect detoxifiant,
 • elimină metalele grele din organism,
 • reduce presiunea arterială,
 • stimulează glanda tiroidă şi o ajută să funcţioneze în parametrii normali,
 • neutralizează tumorile,
 • are efecte nemaîntâlnite asupra pielii,
 • are puternice efecte antiseptice,
 • chiar dacă este dulce, sucul de iarbă de grâu este recomandat diabeticilor acesta reglând glicemia prin scăderea nivelului zahărului din sânge,
 • reduce inflamaţiile şi durerile cauzate de acestea,
 • curăţă şi dezinfectează colonul.

Din punctul meu de vedere recomand sucul de iarbă de grâu atât celor care vor să grabească procesul de vindecare în urma diagnosticării cu cancer de orice tip, cât şi persoanelor care vor să îl folosească în diverse afecţiuni sau doar ca metodă de prevenţie.

SĂNĂTATE MAXIMĂ !!!

2 Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns